Autor Wątek: chihuahua dla wnuczka  (Przeczytany 428 razy)

Offline Krystyna554

• Nowy użytkownik
  • *
chihuahua dla wnuczka
« : Sierpień 27, 2010, 12:45:41 »
Witam wszystkich!
Mam nadzieje,ze dobrze wpasowalam sie w temat. Na wakacjach byl u mnie wnuczek, ok. 1.5 miesiaca. Ma 8 lat. Obiecalam mu (za zgoda rodzicow-czyli mojej corki i ziecia), ze jak bedzie odjezdzal, to babcia kupi mu pieska. Wyjazd wnuczka zbliza sie nieublagalnie, a ja jedyne, co uslyszalam od corki, to to,ze "moze chihuahua".. Musze przyznac, ze mi to roznicy duzej nie robi, ale chcialabym dowiedziec sie, czy taki maly szczeniaczek jak ten http://zwierzeta.hiperogloszenia.pl/kocieta/ogloszenie/131582-piekne-chihuahua-szczenieta-na-sprzedaz-oferta-janow-lubelski/ bedzie sie dobrze czul z dzieckiem 8letnim?
Wprawdzie moja corka prowadzi firme z domu, wiec pies nie bedzie sam, ale mial on byc dla chlopca i nie wiem czy moj wnuk bedzie mial z niego radosc, taka jaka chcial miec.
Prosze o jakiekolwiek opinie szczere czy to dobry pomysl ten chihuahua? ja myslalam zawsze o tym,ze kundelek najlepszy, ale moze to to,ze jestem juz nieco starej daty.

Offline Eirene

• Aktywny uźytkownik
Odp: chihuahua dla wnuczka
« Odpowiedź #1 : Grudzień 11, 2010, 09:21:40 »
tak. Ten psiaczek powinien się dobrze czuć w towarzystwie dziecka. Moja koleżanka ma chihuahua i dobrze się zachowuje . Polecam ;)
"Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings /

Offline ABCTresury

• Uźytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 : Kwiecień 18, 2011, 10:55:51 »
Równie dobrze w towarzystwie dziecka i rodziny będzie czuł się Labrador,to niezwykle rodzinny pies. Tylko należy pamiętać,aby uzgodnić to wcześniej z rodzicami bo wychowanie pieska to nie taka łatwa sprawa.
www.abctresury.pl - skuteczne systemy treningowe, obroże elektroniczne

Offline przemek199

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #3 : Kwiecień 23, 2011, 11:49:28 »
Prosze rozwarzyc kupno Cavalier King Charles Spaniel .
Jest to kochany piesek .;)
Moja psinka jest grzeczna , piękna i wszystkich kocha .;)
Pozdrawiam .;)

+ Szybka odpowiedź