Autor Wątek: Ubranka dla psów  (Przeczytany 40 razy)

Offline Jadźka_

• Nowy użytkownik
  • *
Ubranka dla psów
« : Styczeń 24, 2012, 05:37:26 »
Witam.

Pogoda zrobiła się nieciekawa, a mam dość chorowitego zwierzaka i zastanawiam się jakie ubranko mu kupić. Nigdy wcześniej nie kupowałam, więc chciałam spytać bardziej doświadczonych osób.
Na Allegro znalazłam coś takiego: http://allegro.pl/ubranko-dla-pieska-masta-rozm-35-cm-25-taniej-i2077735506.html
Co o tym sądzicie, cena ok?

Będę wdzięczna za pomoc

Offline mimi

• Aktywny uźytkownik
  • ...będziemy przyjaciółmi Ty pies i ja człowiek
Odp: Ubranka dla psów
« Odpowiedź #1 : Styczeń 26, 2012, 04:07:43 »
Ja nie kupowała bym ubranek nie widząc ich wcześniej mogą nie pasować, być za luźne lub za ciasne.
Najlepiej jest dobrać je na miejscu - w sklepie zoologicznym czy salonie pielęgnacji psów wtedy masz pewność, że pasuje na twojego psa.
Oczywiście nie powinno się od razu ubierać w ubranie psa. Trzeba zwierzę stopniowo przyzwyczajać jak w przypadku kagańca. Na początek pokazać je psu, nagrodzić za powąchanie. Ubrać na minutkę, nagrodzić jeżeli pies nie  będzie się z niego wywijał i stopniowo zwiększać czas.

Pozdrawiam.

Offline truskaweczki2

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 : Styczeń 31, 2012, 02:50:50 »
mój piesek nie miał żadnych obiekcji co do swojego nowego ubranka ;) pewnie dlatego, że jest tak zimno na dworze ... ;) tak jak kolega wyżej napisał ;) lepiej najpierw przymierzyć

4łapki

• Gość
« Odpowiedź #3 : Luty 20, 2012, 09:35:11 »
Zapraszamy do nowego sklepu internetowego :) Sklep 4lapki.pl  specjalizuje się w sprzedaży ubranek oraz transporterów dla psów i kotów. Zapewniamy Państwa, że cały asortyment w naszym sklepie jest stworzony z najlepszych materiałów i wykonany tak, aby Państwa zwierzaki czuły się w nich wygodnie, a wzory oraz kolorystyka pozwolą Państwu na cieszenie się z wyglądu przyjaciela. Większość ubranek dostępna jest w rozmiarach dla psów ras małych. Jednak doskonale wiemy, że rasy małe, charakteryzują się wielkim sercem, tym samym potrzebują wiele czułości i wygód. Mamy nadzieję, że ubranka oraz transportery zakupione w naszym sklepie, dadzą radość Państwa zwierzakom, a tym samym przyczynią się do Waszego zadowolenia.

kontakt:

www.4lapki.pl            biuro@4lapki.pl           Facebook.com/4lapki       Allegro: 4lapki_sklep

+ Szybka odpowiedź